Chemoform čistič rolet 1l

Chemoform čistič rolet 1l

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Tekutý přípravek vhodný pro odstraňování vápníku a jiných usazenin z rolet (zakrytí bazénu), dlažby a nerezových produktů.

Kód produktu: BS3530
Značka: Chemoform
507,44 Kč bez DPH 614,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

ROLLADENREINIGER-Čistič rolet je moderní čistící přípravek, který mění ionty vodního kamene na pevnou formu.

Návod k použití: Celé zakrytí bazénu navlhčíme přípravkem, spotřeba je cca 1l na 10m2 za použití sprejové hlavice nebo houby. Necháme působit 1–2hodiny. Důležité plocha nesmí nikdy zaschnout!!! Zakratí potom opláchnete silným proudem vody. Rozpuštěný vodní kámen se dá též hrubou houbou a vodou. Filtrační zařízení by mělo běžet nepřetržitě. Po chvíli se ve filtraci shromažďovat vápenaté částečky a filtraci je nutné proprat (pískovou filtraci za pomocí zpětného průplachu). Po ošetření tímto přípravkem je třeba zkontrolova a zvíšit hodnotu pH. Bazén je možné používat ihned po čištění. Po několika dnech již voda neobsahuje žádné zbytky vodního kamene. Ošetření je možné provádět opakovaně při dopouštění vody. Doporučujeme použít alespoň dvakrát ročně.

Nikdy nemíchejte s jinými chemikáliemi!! Před použítím si přičtěte informace a návod na etiketě!!! Doporučujeme vyzkoušet reakci přípravku na malé ploše.

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)

Doporučené příslušenství (1)