Doprava nad 2350,- ZDARMA

PH plus 5kg - zvýšení pH v bazénu - ph+, granulát, CHEMOFORM

Kód: CODE-25
615 Kč 508 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

PH plus se používá ke zvýšení hodnoty pH v bazénové vodě. Jedná se o sypkou látku, které je dodávána spolu s odměrkou. Jednoduchá manipulace.Pokud máte problém s bazénovou vodou, začínejte nejdříve se srovnáním hodnoty pH. 5kg balení.

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty

  • Efektivní regulace pH
  • Jednoduchá aplikace
  • Dlouhodobá účinnost
  • Vhodné pro všechny bazény
  • Vyžaduje pravidelnou kontrolu pH

„PH plus je nezbytným pomocníkem pro udržení ideálního pH vody ve vašem bazénu. Jeho použitím zajistíte, že voda bude mít optimální podmínky pro koupání a účinnost dalších bazénových chemikálií.“

tým Poolservis

 

Stabilní a bezpečné pH pro váš bazén

PH plus je navržen tak, aby efektivně zvyšoval pH bazénové vody, přičemž zajišťuje její optimální kvalitu a zdravotní nezávadnost. Snadná aplikace a rychlé rozpustnost zaručují okamžité výsledky.

Jednoduché a bezpečné dávkování

Díky praktické odměrce a snadné rozpustnosti můžete PH plus aplikovat přímo do vody nebo předem rozpustit ve vodě, což zaručuje rovnoměrné rozptýlení a rychlou akci.

Ideální pro všechny typy bazénů

Bez ohledu na velikost nebo typ vašeho bazénu, PH plus poskytne stabilní a dlouhodobě udržitelnou kvalitu vody, což je základ pro bezpečné a příjemné koupání.

Dávkování ph plus do bazénu nebo vířívé vany

Vždy se ujistěte, že hodnota pH je v optimálním rozmezí 6.8-7.4 před přidáním jakýchkoli dalších chemikálií. Pravidelné testování a úpravy zaručují nejlepší možné podmínky pro vaše bazénové radovánky.100 g přípravku vystačí na zvýšení hodnoty pH 10 m3 o cca 0,2. Tvrdá voda vyžaduje větší dávku, měkčí voda menší. Přidává se po dávkách přímo do vody a nechá se dobře rozptýlit. Poté se znovu zkontroluje hodnota pH. Neaplikuje se v blízkosti kovových dílů. Možné je také rozpustit požadované množství v kbelíku nebo konvi a následně rovnoměrně rozlít po vodní hladině. Až se voda v bazénu promíchá zkontroluje hodnotu pH. Ideální hodnota pH: 6,8-7,4. Ideální hodnota chloru: 0,6 - 1,0 mg/l.

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte vodou. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Bezpečnostní list pH plus granulát

Doplňkové parametry

Kategorie: Ph plus do bazénu, jezírka, vířivky (tekuté i sypké), Bazénová chemie Chemoform
Hmotnost: 5.3 kg
Značka: Chemoform

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: