Doprava nad 2350,- ZDARMA

Ph mínus 5kg - snížení pH v bazénové vodě ph- CHEMOFORM, granulát

Kód: CODE-29
492 Kč 407 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2024

PH mínus se používá ke snížení hodnoty pH v bazénové vodě. Baleno v kbelíčku spolu s odměrkou. Jednoduchá manipulace. Pokud máte problém s bazénovou vodou, začínejte nejdříve se srovnáním hodnoty pH. 5kg balení

TOP PRODUKT

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty

  • Efektivní snížení pH
  • Rychlá akce
  • Jednoduché použití
  • Vhodné pro všechny bazény
  • Vyžaduje přesné dávkování

„Ph mínus je spolehlivým řešením pro rychlé snížení pH ve vašem bazénu. Jeho snadné použití a rychlá akce zajišťují bezpečnou a příjemnou vodu pro všechny koupající se.“

tým Poolservis

 

Rychlá a efektivní úprava pH

Ph mínus je speciálně formulovaný granulát, který rychle snižuje pH vody ve vašem bazénu, zajišťující optimální prostředí pro koupání a prodlužující životnost ostatních chemikálií.

Jednoduché a bezpečné použití

Díky snadné rozpustnosti a bezpečnému balení je Ph mínus ideální pro pravidelnou údržbu bazénové vody. Stačí dodržet doporučené dávkování a vaše voda bude rychle mít správné pH.

Univerzální použití pro všechny typy bazénů

Ať už máte malý nadzemní bazén nebo velký vnitřní bazén, Ph mínus efektivně zpracuje vodu a zanechá ji čistou a bezpečnou pro všechny vaše koupací potřeby.

Dávkování ph mínus do bazénu

Vždy pečlivě měřte a regulujte pH, protože správné pH je klíčem k efektivnímu a bezpečnému bazénovému prostředí. Přečtěte si návod na použití a ujistěte se, že dodržujete všechny bezpečnostní pokyny. Použití pro pokles hodnoty pH o 0,1 je nutné dodat cca 100 g/ 10 m3 vody. Granulát rozpusťte ve vodě v přiměřené nádobě a rovnoměrně vylévejte na vodní plochu. Za několik hodin zkontrolujte hodnotu pH. Nesypat do skimmeru!

Upozornění: Řiďte se návodem na použití. Nemíchejte s jinými chemikáliemi. Smí být použito pouze pro úpravu vody v bazénech. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

Nebezpečí. Způsobuje vážné poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.

Bezpečnostní list pH mínus granulát

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: