Doprava nad 2350,- ZDARMA

Oxy Pure AG 5L

Kód: 12143
798 Kč 660 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Oxy AG 5l je určen pro úpravu vody v menších bazénech, nebo k úpravě vody ve studních. Dávkování je popsáno na obalu. Kombinuje v sobě účinnost perixodu a dusičnan stříbrný.

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty

  • Efektivní proti biofilmům
  • Bez zápachu a dráždění
  • Účinné proti bakteriím a virům
  • Snadné manuální dávkování
  • Vyžaduje kontrolu pH a teploty vody

„Oxy Pure AG je skvělá volba pro údržbu čistoty bazénové vody. Jeho schopnost ničit biofilmy a širokospektrální dezinfekce z něj dělá účinného pomocníka pro každého majitele bazénu.“

tým Poolservis

Efektivní a bezpečná údržba bazénové vody

Oxy Pure AG je 12% roztok, jehož synergický efekt peroxidu vodíku a stříbra zajišťuje efektivní a bezpečnou údržbu bazénové vody bez nežádoucího zápachu či dráždění.

Širokospektrální dezinfekce

Produkt účinně působí proti široké škále bakterií, virů, houb a plísní, zajišťující kompletní dezinfekci bazénové vody a předcházení výskytu nežádoucích mikroorganismů.

Ničí biofilmy a chrání bazén

Oxy Pure AG efektivně ničí biofilmy, které jsou přirozenou ochranou mikroorganismů, díky čemuž chrání bazénovou vodu před viry a bakteriemi.

Snadné dávkování a efektivní výsledky

Snadné manuální dávkování tohoto přípravku zajistí, že udržíte bazénovou vodu v optimálním stavu s minimálním úsilím.

Spokojenost zákazníků

Zákazníci si cení jeho efektivity, snadného použití a schopnosti udržet vodu čistou a bezpečnou pro plavání.

Jak správně používat Oxy Pure AG?

Důležité je dodržovat správné dávkování a udržovat pH vody v optimálním rozmezí, což zabezpečí nejnižší spotřebu přípravku a maximální efektivitu.

Návod pro použití v bazénech


Počáteční dávka přípravků Oxy AG je 80 ml/m3. To znamená, že při prvním ošetření jednorázově nadávkujeme například do bazénu o objemu 30 m3 množství 80 x 30 = 2400 ml. Udržovací koncentrace je v rozmezí 10-20 mg/litr. Ta označuje na jaké koncentraci je nutné přípravek oxy v bazénové vodě udržovat. Měříme kontrolním papírkovým testerem. Při správném pH a teplotě do 28 °C je denní potřemá dávka cca 15 ml/m3, to je u bazénu o objemu 30 m3 450 ml přípravku.
Hodnotu pH udržujte v rozmezí 6,7-7, pak je spotřeba Oxy AG nejnižší.

Návod k použití pro desinfekci pitné vody


Dezinfekce pitné vody ve studních: průměrné dávkování Oxy AG je 50 ml na 1 m3 , což odpovídá obsahu stříbra 0,005 mg/l. Preparát je takto účinný po 24 hodinách působení a vodu je možné požívat. Přípravek působí i ve vodách obsahujících org. látky.

Nebezpečí. Díky obsahu stříbra může dojít ke zhnědnutí plastových dílů v bazénu. Nevhodné pro použítá s UV lampami. Může zesílit požár; oxidant. Zdraví škodlivý při požití. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené.

Bezpečnostní list Oxy pure ag

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezchlórová bazénová chemie, Bazénová chemie Aseko
Hmotnost: 5 kg
Značka: Aseko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: