Doprava nad 2350,- ZDARMA

Compactal 1l - důkladné čištění stěn bazénu

Kód: CODE-37
254 Kč 210 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Kyselý přípravek k důkladnému čištění stěn bazénu. Odstraňuje vodní kámen a jiné pevné usazeniny, řasy a zabarvení od rzi. Nepoškozuje chlorkaučukové barvy a nátěry z umělých pryskyřic.

Pro čištění linky můžete nechat bazén napuštěný, pro čistěný stěn a dna je třeba bazén nebo vířivku vypustit.


1 l balení

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty

  • Efektivní proti nečistotám a usazeninám
  • Bezpečný pro různé povrchy bazénů
  • Rychlá a snadná aplikace
  • Vyžaduje ochranné pomůcky při používání

„Compactal 1l poskytuje důkladné čištění stěn bazénu, odstraňuje tvrdohlavé vodní kámen, řasy a zabarvení od rzi. Jeho kyselá báze zajišťuje hloubkovou účinnost, aniž by poškodila chlorkaučukové barvy a nátěry, což z něj dělá ideálního pomocníka pro každého majitele bazénu.“

tým Poolservis

Proč zvolit Compactal pro váš bazén?

Compactal představuje silný a efektivní způsob, jak se vypořádat s nežádoucími usazeninami a nečistotami, které se hromadí na stěnách bazénu. Jeho speciálně formulovaný přípravek je navržen tak, aby zacílil na vodní kámen, řasy a další běžné typy usazenin, přičemž zanechává váš bazén čistý a osvěžující.

Jak používat Compactal?

Před použitím vypusťte bazén minimálně pod úroveň znečištění. Přípravek rozřeďte v poměru odpovídajícím síle znečištění a naneste na postižená místa. Po krátké době působení materiál překartáčujte a důkladně opláchněte čistou vodou. Při čištění větších ploch rozdělte práci na menší úseky, abyste předešli zaschnutí přípravku na povrchu.

Pro optimální výsledky naneste čistič na malou část linky (1-1,5 m), poté vyčistěte pomocí houbičky na číštění bazénu nebo kartáče a opláchněte vodou. Opakujte proces, dokud není celý bazén dokonale čistý. Před použitím na celý bazén doporučujeme otestovat čistič na malém, méně viditelném místě, abyste se ujistili, že nepoškodí povrch.

Bezpečnostní opatření

Při práci s Compactal 1l je důležité chránit se. Používejte ochranné rukavice a vyhněte se kontaktu s kůží. Přípravek nikdy neaplikujte v blízkosti materiálů citlivých na kyseliny, jako je mramor nebo chrom, a vždy zajistěte, že ošetřované plochy jsou po čištění důkladně opláchnuty, aby nedošlo k poškození materiálů nebo kontaminaci vody při napouštění bazénu.

Výhody použití Compactalu

Compactal nejenže zajišťuje důkladné čištění vašeho bazénu, ale je také bezpečný pro různé typy povrchů. S jeho pomocí můžete snadno obnovit původní vzhled vašeho bazénu a prodloužit jeho životnost. Navíc je vyrobený v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a spolehlivost produktu.

Compactal 1l je silný, ale při správném použití bezpečný prostředek pro každého majitele bazénu, který chce udržet svůj bazén čistý a přitažlivý. Jeho efektivita, bezpečnost a snadná aplikace z něj dělají ideální volbu pro pravidelnou údržbu bazénu. Při jeho používání však vždy dbáte na správné bezpečnostní postupy a pokyny výrobce.

Nebezpečí. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené.

Bezpečnostní list Compactal

mceclip0-4

Doplňkové parametry

Kategorie: Čištění bazénu, Bazénová chemie Chemoform
Hmotnost: 1.3 kg
Značka: Chemoform

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: