Doprava nad 2350,- ZDARMA

Základní čistič 1l - čištění stěn a dna bazénu

Kód: CODE-44
144 Kč 119 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.4.2024

Rozpouští vápenné a solné skvrny a zároveň znamenitě čistí mastnoty a saze usazené na stěnách bazénu a dnu bazénu.

Nejlepšího vyčištění dosáhnete v kombinaci s houbou na bazénový povrch.

1 l balení

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

 

Názor bazénového specialisty

  • Účinný proti vápenným a solným skvrnám
  • Neagresivní k plastům
  • Jednoduché použití
  • Nutnost ochrany při používání

„Základní čistič 1l je nezbytným pomocníkem pro každého majitele bazénu, který si přeje udržet svůj bazén v čistotě a dobrém stavu. S jeho pomocí snadno a bezpečně odstraníte nechtěné usazeniny a udržíte bazén připravený k používání.“

tým Poolservis

Důležitost pravidelného čištění bazénu

Pravidelné čištění bazénu je klíčové pro udržení čisté a zdravé vody. Základní čistič 1l je navržen k efektivnímu odstraňování vápenných a solných skvrn, mastnot, sazí a dalších nečistot, které se během sezóny na stěnách a dně bazénu usazují.

Čištení je obzvláště duležité na podzim bezprostředně po vypuštění Vašeho bazénu nebo po jaru, jestliže bazén zůstal přes zimu naplněn. Samozrejmě neuškodí ani pravidelné čištení v mezidobí.

Jak používat Základní čistič

K čištění je ideální použít houba na stěny bazénu spolu s tímto čističem. Aplikujte přípravek na část plochy, kterou chcete vyčistit, a následně ji ošetřete houbičkou. Po očištění dobře opláchněte vodou. Pro nejlepší výsledky tento postup opakujte, dokud nebude celý bazén dokonale čistý.

Bezpečnost a efektivita

Čistič je navržen tak, aby byl neagresivní k plastům a dalším materiálům, které se běžně v bazénech používají, což zajišťuje jeho širokou použitelnost. Přesto je vždy důležité přípravek nejdříve vyzkoušet na malém, méně viditelném místě, abyste se ujistili, že je vhodný pro váš konkrétní typ bazénu. Při používání vždy nosíte ochranné rukavice a dodržujte bezpečnostní pokyny.

Výhody Základního čističe

Tento čistič je vhodný pro všechny typy bazénů, nabízí jednoduché dávkování a je cenově dostupný. Jeho použití je obzvláště doporučeno na podzim před vypuštěním bazénu nebo na jaře před jeho naplněním. Díky výrobě v Německu můžete být jisti jeho kvalitou a účinností.

Závěr

Základní čistič 1l je důležitým nástrojem pro každého, kdo chce udržet svůj bazén v nejlepším možném stavu. S jeho pomocí můžete snadno a bezpečně odstranit běžné nečistoty a udržet bazén čistý a přívětivý. Vždy však dbáte na dodržení správných bezpečnostních opatření a instrukcí k dosažení nejlepších možných výsledků.

Nebezpečí. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené.


Bezpečnostní list Základní čistič

mceclip0-4

Doplňkové parametry

Kategorie: Čištění bazénu, Bazénová chemie Chemoform
Hmotnost: 1.3 kg
Značka: Chemoform

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: