Doprava nad 2350,- ZDARMA

Alba super 5l - protiřasový prostředek do bazénu

Kód: 911320500
1 196 Kč 988 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
2.4.2024

Nesilnější protiřasový prostředek na trhu. Vhodný i pro veřejné bazény.NEPĚNIVÝ
5 l balení

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty

  • Nejsilnější protiřasový účinek
  • Nepění a pH má neutrální
  • Vyšší cena, odpovídající kvalitě

„Alba super představuje špičku v protiřasových prostředcích, nabízí výjimečný účinek a bezpečí pro všechny typy bazénů. Jeho použití je jednoduché a výsledky jsou bezkonkurenční. Ideální volba pro ty, kteří hledají spolehlivost a kvalitu.“

tým Poolservis

Nejsilnější ochrana proti řasám

Alba super 1l je průkopníkem v boji proti řasám v bazénech. Jeho unikátní složení zajišťuje, že je nejsilnější na trhu, a to i pro veřejné bazény. Výsledkem je čistá a zdravá voda bez nežádoucích organismů.

Optimalizace pro automatizované systémy

Vhodný pro nejmodernější měřící a regulační techniky, Alba super zaručuje, že chemické automaty pracují s maximální efektivitou. Jeho nepěnivá a pH neutrální povaha zajistí, že voda zůstane v perfektním stavu bez nežádoucích vedlejších efektů.

Jednoduché a přesné dávkování alby super

Systém dávkování je navržen pro jednoduchost a přesnost. Ať už potřebujete první dávkování, průběžnou údržbu, nebo rychlou reakci na změnu podmínek, Alba super usnadňuje udržení dokonalé vody v bazénu.
První dávkování: 100 ml pro 10 m3 bazénové vody.
Průběžné preventivní dávkování: Každých 14 dní 80 ml na 10 m3 vody. Přípravek vždy vlévejte pomalu podél stěn bazénu. Při extrémních povětrnostních podmínkách (vysokých teplotách nebo prudkých deštích), nebo nadměrném využívání bazénu je nutno dávkování zvýšit.
Jednorázové dávkování pokud je voda zelená: 500 ml pro 10 m3 vody. Odměřenou dávku přípravku Alba Super nejprve rozmíchejte s vodou ve vhodné nádobě a poté jej opatrně nalijte podél okraje do bazénu.

Alba super 1l je pro mnohé synonymem pro čistotu a spolehlivost v péči o bazénovou vodu. I přes vyšší pořizovací cenu jeho efektivita a dlouhodobý účinek přinášejí uživatelům skutečnou hodnotu a spokojenost. Je to investice, která se vyplatí pro krásu a zdraví vašeho bazénu.

Možné použít i prevenci po čištění:
Nastavte hodnotu pH na 7,0 - 7,4. Po základním vyčištění bazénu (především hran a spár) nastříkejte na tyto plochy jednoprocentní roztok Alba Super.

Upozornění: Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.  Uchovávejte mimo dosah dětí.  Zabraňte uvolnění do životního prostředí.  Uniklý produkt seberte.  Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad.

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu.

Bezpečnostní list Alba super

ghs09_1

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Protiřasové prostředky, Bazénová chemie Chemoform
Hmotnost: 5.3 kg
Značka: Chemoform

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: