Doprava nad 2350,- ZDARMA

CHLOR Šok 10 kg Probazen

Kód: CODE-427
1 850 Kč –20 %
chlor sok 10 kg original
1 850 Kč –20 % 1 470 Kč 1 215 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
21.3.2024


Nejkvalitnější chlor šok pro Váš bazén. Tento chloršok je vhodný jak pro malé, střední, tak velké bazény.  Použít ho můžete pro spuštění bazénu na jaře, likvidaci řas, pokud se Vám voda zkazí nebo pro průběžné dávkování nechcete-li používat tablety.

Granulát s obsahem 90% aktivního chloru k rychlé dezinfekci s možností koupání již po krátké době po aplikaci.

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty - recenze

  • + Rychlá a efektivní dezinfekce
  • + Jednoduché dávkování
  • + Vyrobeno v ČR s důrazem na kvalitu
  • + Ideální pro jarní spuštění bazénů
  • - Nutnost ochrany rukou při manipulaci

„CHLOR ŠOK Probazen představuje rychlé a účinné řešení pro zajištění čistoty a hygieny bazénové vody. Je to ideální produkt pro šokovou chloraci, který zvládne rychle zlikvidovat řasy a bakterie a obnovit čistotu vody.“

tým Poolservis

Účinná šoková chlorace

CHLOR ŠOK Probazen je vysoce efektivní pro rychlou a intenzivní dezinfekci bazénové vody. S jeho pomocí můžete rychle reagovat na problémy s kalností vody nebo při prvním spuštění bazénu na jaře.

Jednoduché dávkování

Dávkování tohoto produktu je navrženo tak, aby bylo co nejjednodušší. S přesnými instrukcemi na obalu snadno určíte, kolik produktu potřebujete pro váš bazén.

Granulát můžete přidat přímo do skimmeru nebo jej předem rozpustit ve vodě, což zajišťuje rovnoměrné rozprostření přípravku po celém bazénu.

Prevence proti řasám a bakteriím

CHLOR ŠOK Probazen je nejen účinný proti existujícím problémům s bazénovou vodou, ale také působí preventivně proti tvorbě řas a růstu bakterií.

Bezpečnost a kvalita

Výroba v České republice zajišťuje vysokou kvalitu a bezpečnost produktu. Doporučujeme však používat ochranné rukavice při manipulaci s granulátem, aby se předešlo podráždění kůže.

Důležité Upozornění

Při použití CHLOR ŠOKu je důležité nekoupat se v bazénu do doby, než koncentrace chloru klesne na bezpečnou úroveň. Doporučujeme pravidelně testovat vodu, aby se zajistila její bezpečnost a hygiena.

Návod na dávkování:
Použití: Před aplikací přípravku zkontrolujte pH vody příslušným testerem, nastavte hodnotu pH na 6,8-7,6. Dávkujte 90 g přípravku CHLOR ŠOK na 10 m3 vody v bazénu, podle míry znečištění je možné tuto dávku snížit nebo zvýšit. Přípravek se pomalu nasype do skimmeru při zapnuté cirkulaci vody tak, aby byl granulát plynule vtahován do cirkulačního systému. Odměřenou dávku je možné také předem rozpustit ve vodě v plastové nádobě a vzniklou suspenzi pak pomalu vlít do bazénu. V průběhu šokové úpravy vody není vhodné používat bazén ke koupání z důvodu vysoké koncentrace chloru, to je možné obnovit až po jejím poklesu na max. 0,5 mg/l.

Jiné názvy jsou také chlorový granulát, chlor šok, chloršok, chlor shock.

Nebezpečí. Může zesílit požár; oxidant. Zdraví škodlivý při požití. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Vysoce toxický pro vodní organismy. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené. Uvolňuje toxický plyn při styku s kyselinami. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). 

Upozornění: Řiďte se návodem na použití. Přípravek nepoužívejte při přecitlivělosti na aktivní složku přípravku. Přípravek nesmí přijít do přímého kontaktu s fólií, umělou hmotou nebo nátěrem bazénu, může tyto materiály odbarvovat a způsobovat bílé skvrny. Nemíchejte s jinými chemikáliemi. Smí být použito pouze pro úpravu vody v bazénech.´´

Používejte dezinfekční přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu.

Bezpečnostní list Chlor šok

mceclip18mceclip2-1

Doplňkové parametry

Kategorie: Chlor šok do bazénu, Bazénová chemie Probazen, Chlor šok Probazen
Hmotnost: 10.4 kg
Značka: Probazen
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PS Avatar autora | 30.8.2022
Kupujeme opakovaně, jsme spojení jak s kvalitou , tak i s cenou !

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: