Doprava nad 2350,- ZDARMA

Stabilizátor chloru 0,9 kg Probazen - Chlor Stabil

Kód: 8594019366926
205 Kč 169 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2024

0,9kg

Po rozpuštění ve vodě na sebe účinná látka přípravku váže volný chlor, tak dochází ke snížení jeho úniku z bazénové vody, snížení spotřeby chloračních činidel i snížení nepříjemného chlorového zápachu, zvláště pak v horkých a slunných dnech. Přípravek je vhodný i pro bazény vybavené solonizační jednotkou.

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty - recenze produktu Stabilizátor chloru 0,9 kg Probazen - Chlor Stabil

  • + Zvyšuje stabilitu chloru v bazénové vodě
  • + Jednoduchá aplikace jednou ročně
  • + Udržuje chlor efektivní po delší dobu
  • + Vhodný pro všechny typy bazénů, dávkujte 1x ročně
  • - Vyšší spotřeba v případě častého dopouštění vody

„Stabilizátor chloru od Probazen je vynikající volbou pro dlouhodobou ochranu bazénové vody. Snadno se aplikuje a udržuje kvalitu chloru i při častém používání bazénu.“

tým Poolservis

Stabilizátor chloru - ochrana a účinnost pro váš bazén

Stabilizátor chloru 0,9 kg od Probazen je klíčovým přípravkem pro udržení stabilní a účinné hladiny chloru ve vaší bazénové vodě. Tento produkt je zásadní pro ochranu chloru před rozkladem, což je obzvláště důležité při častém využívání bazénu nebo vlivem slunečního záření.

Jednoduché a efektivní použití

Dávkování tohoto stabilizátoru je snadné - stačí ho aplikovat jednou ročně, nebo při dopouštění většího množství vody. Jeho jednoduchá aplikace do skimmeru při zapnuté cirkulaci zajistí rovnoměrné rozptýlení produktu v bazénové vodě. Stabilizátor se postupně rozpouští, což zajišťuje dlouhodobější ochranu a účinnost chloru.

Optimalizace pH a účinnost chloru

Před použitím stabilizátoru je důležité zkontrolovat a nastavit pH vody na hodnotu mezi 6,8 a 7,6. Tím zajistíte, že chlor bude ve vodě co nejefektivnější. Po nastavení pH můžete do vody přidat chlor v jakékoliv formě - tablety, granulát nebo přes solinátor.

Vhodný pro všechny typy bazénů

Stabilizátor chloru od Probazen je ideální pro všechny typy bazénů, nezávisle na jejich velikosti nebo umístění. Jeho použití je vhodné jak pro soukromé, tak veřejné bazény, a je efektivní v různých podmínkách a prostředích.

Doporučení pro udržení ideálních hodnot

Doporučujeme pravidelně kontrolovat hladinu chloru a pH ve vašem bazénu, aby byla zajištěna nejlepší kvalita vody. V případě, že do bazénu přidáváte novou vodu, nezapomeňte přidat odpovídající množství stabilizátoru.

Stabilizátor chloru 0,9 kg Probazen - Chlor Stabil představuje nezbytnou součást péče o bazén, zajišťující, že chlor ve vaší vodě zůstane účinný po delší dobu. Snadno použitelný, efektivní a vhodný pro všechny druhy bazénů, tento produkt je ideální volbou pro každého, kdo chce zajistit čistotu a bezpečnost svého bazénového prostředí bez zbytečné námahy. Zvolte Stabilizátor chloru od Probazen pro udržení kvalitní a zdravé bazénové vody.“

Návod na dávkování:


Použití: Před aplikací přípravku zkontrolujte pH vody příslušným testerem, nastavte hodnotu pH na 6,8-7,6. Poté přidejte do vody chlor - salinátorem, chlorovými tabletami, chloršokem, chlornanem sodným. Odměřené množství přípravku nasypte postupně do skimmeru při zapnuté cirkulaci vody, přípravek se postupně rozpouští v bazénové vodě. V průběhu sezony přidávejte přípravek v množství, odpovídajícím objemu nově přidané vody. 

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce vodou. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvá-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Používejte dezinfekční přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu.

Bezpečnostní list Stabilizátor chloru

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Chlor šok do bazénu, Bazénová chemie Probazen, Chlor šok Probazen
Hmotnost: 1.1 kg
Značka: Probazen

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: