Doprava nad 2350,- ZDARMA

Kombi tablety MINI 1,2 kg (po 20g) - do vířívky

Kód: 8594019362003
369 Kč 305 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Kombi tablety 3v1 MINI pro desinfekci bazénové vody, vody ve vířivkách a koupacích sudech. 60ks v balení, 20g tablety. Pomalé rozpouštění. Vyrobeno v ČR. Balení vhodné na celou sezónu pro vířívky.

20 g tablety s obsahem 80 % aktivního chloru, zajišťující desinfekci, vyvločkování nečistot při zakalení vody a likvidaci řas v malých bazénech

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty - recenze

  • + Multifunkční účinky v jedné tabletě
  • + Snadné a přesné dávkování
  • + Ideální pro menší bazény a vířivky
  • + Pomalé rozpouštění pro dlouhodobý účinek
  • - Riziko vybělení bazénu při nesprávné aplikaci

„Kombi tablety MINI jsou ideálním řešením pro uživatele hledající efektivní, ale jednoduchou údržbu vody ve svých bazénech. Jejich pomalé rozpouštění a multifunkční účinky zajišťují čistou a bezpečnou vodu bez nutnosti častého přidávání chemikálií.“

tým Poolservis

Kombi tablety MINI 1,2 kg (po 20g) - do vířivky

Kombi tablety MINI 3v1 jsou určeny pro efektivní a dlouhodobou desinfekci bazénové vody. Každá 20g tableta obsahuje 80% aktivního chloru, což zajišťuje výbornou desinfekci, vyvločkování a likvidaci řas. Toto balení obsahuje 60 tablet a je ideální pro celou sezónu v menších bazénech a vířivkách.

Pohodlná a efektivní aplikace

Dávkování tablet je jednoduché: jedna tableta na 2-3 m3 vody stačí na udržení optimální koncentrace chloru na 5-10 dní. Ideální pH hodnota vody by měla být mezi 6,8 a 7,4.

Výhody a nevýhody

Kombi tablety MINI nabízí pohodlné a ekonomické řešení pro údržbu vody, avšak vyžadují pozornost při aplikaci, aby nedošlo k poškození povrchu bazénu.

Kombi tablety 3v1 MINI pro desinfekci bazénové vody. 60ks v balení, 20g tablety. Pomalé rozpouštění. Vyrobeno v ČR. Balení vhodné na celou sezónu pro vířívky.

20 g tablety s obsahem 80 % aktivního chloru, zajišťující desinfekci, vyvločkování nečistot při zakalení vody a likvidaci řas v malých bazénech

Vhodné pro průběžné dlouhodobé a komplexní ošetřování bazénové vody.

kombi mini tablety

Kombi Tablety - dávkování

Dávkování: Jedna tableta na 2-3 m3 vody v bazénu. Toto množství by mělo stačit na udržení potřebné koncentrace volného chloru ve vodě na 5 - 10 dnů v závislostech na faktorech, jako je teplota vzduchu a vody, intenzita slunečního záření, zatížení bazénu atd.

Způsob aplikace - Kombi tablety

Tablety se přidávají do vody v plováku, do skimmeru nebo do dávkovače tablet, který je umístěn v systému cirkulace vody před filtrem. Ideální obsah chlóru je 0,3-0,7 mg/l. Ideální hodnota pH je 6,8-7,4. Tablety nevhazujte přímo do bazénu - nebezpečí vzniku vybělených skvrn !!!

Upozornění: Řiďte se návodem na použití. Přípravek nesmí přijít do přímého kontaktu s fólií, umělou hmotou nebo nátěrem bazénu, může tyto materiály odbarvovat a způsobovat bílé skvrny. Nemíchejte s jinými chemikáliemi. Smí být použito pouze pro úpravu vody v bazénech. 

Varování. Zdraví škodlivý při požití. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování prachu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad. Uvolňuje toxický plyn při styku s kyselinami. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor). 

Používejte dezinfekční přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu.

Bezpečnostní list Kombi tablety MINI

mceclip18mceclip3

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tablety do vířivek MINI (po 20g), Tablety Probazen, Bazénová chemie Probazen
Hmotnost: 1.3 kg
Značka: Probazen

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: