Vířivá vana VISKAN SPA STJÄRNÖ

Vířivá vana VISKAN SPA STJÄRNÖ
Doprava zdarma

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Vířivá vana o rozměru 210 x 177cm pro 3osoby.

Kód produktu: BS6478
Značka: Viskan Spa
Dostupnost: Na dotaz

Hlídat dostupnost

179 000,- Kč bez DPH 216 590,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Vířivý bazén se skvělými izolačními parametry a pohodlným posezem pro 3 osoby Vám jistě zpříjemní společné chvíle.

Pro zpříjemnění zážitku je vířivá vana osazena podvodním a hladinovým osvětlením.

Barevné varianty skořepiny – vnitřní povrch

Sterling, Glacier, Midnight, Mystic  Varianty skořepiny VISKAN SPA STJÄRNÖ

Barevné varianty stěn

Gray vertical, Black horizontal Varianty stěn VISKAN SPA STJÄRNÖ

Skořepina (vnitřní povrch) – nejsilnější na trhu

Tloušťka skořepiny je více než dvakrát až třikrát tlustší než u běžných vířivek. Skořepinu tvoří akrylát a vrstva ABS pro dosažení nejlepší pevnosti a flexibility. Dále je skořepina vyztužena několika vrstvami polyuretanu. Polyuretan se významně podílí na pohlcování hluku a dále funguje i jako extra vrstva izolace. Dále je výrazně vhodnější pro životní prostředí než běžně využívaná skelná vlákna.

Hloubka posedu – výrazně hlubší než u konkurence

Koupání ve vířivce v zimě je možná jedním z nejlepších koupacích zážitků. Pro dosažení maximální požitku musíte sedět pohodlně, opření zády a mít vodu mírně nad ramena – jinak riskujete, že Vám ramena velice rychle prochladnou.
Obyvatelé Skandinávie jsou známí svojí výškou – hloubka posedu je extrémně důležitá. Právě proto jsou místa ve vířivkách ViskanSpa ještě hlubší než u kohokoli jiného na trhu.

Unikátní řídící systém – vyhřátá voda za jakýchkoli podmínek

Našim dodavatelem řídících systému je světový výrobce Balboa Watergroup. Kolegové z Balboa vyvinuli unikátní systém přímo pro nás. Kouzlo spočívá v tom, že si můžete užívat masáže a zároveň Vám řídící systém dohřívá Vaši lázeň. Tohle je nutnost zejména v chladných obdobích, kdy při koupání teplota vody klesá velmi rychle – bez ohledu na masivní izolaci, kterou máme na stranách vířivky většina tepla se totiž vytrácí přes otevřenou vodní hladinu.

Hydromasážní čerpadla

Vířivá vana je osazena dvojicí hydromasážních čerpadel, o výkonu 2200W a 1500W.

Termokryt- robustní a vyrobené z masivního materiálu

Jsme rádi, že se Viskan Spa může pyšnit jedním z nejlepších krytů, které se u prémiových vířivek využívají. Jak je známo teplo stoupá nahoru. Naše kryty jsou široké a vyrobené z velice nahuštěného polymeru, který – ne jako většina krytů na trhu – přináší perfektní izolaci po dobu několika let.

Izolace – nejlepší možné provozní náklady

Naše vířivky přináší vysokou, doložitelnou energetickou efektivitu. Díky několika vrstvám izolace, vzduchovým bariérám a způsobu znovu využití tepla, které vytvářejí samotná čerpadla vířivky. Výhodou naší izolace není jen její efektivita, ale i její provedení, naše izolace je navržena tak, aby nebránila případným servisním zásahům. Všechny tyto aspekty Vám, zejména v budoucnu ušetří jmění. Nízká spotřeba energie + jednoduchá servisní dostupnost = nejlepší možné provozní náklady.

Čistá voda – ACS

Svěží, čistá voda je předpokladem pro využívání a pro to abyste si víření užili. Pro dosažení co nejvyšší úrovně čistoty s minimálním použití několika chemických produktů jsme vyvinuli unikátní systém ACS – Aqua Clear Systém. Jedná se o sofistikovaný systém, který je složen z následujících částí: unikátní antibakteriální rozvody vody; AOP – advanced oxidation proces (pokročilý proces oxidace) (kombinací ozonu a UV-C světla, které když jsou nakombinovány správně přinášejí jedno z nejefektivněj­ších, ne chemických, čistění vody); výkonné filtrační jednotky; energeticky úsporné a programovatelné cirkulační čerpadlo.

Kvalitní komponenty – na detailech záleží

Jsou to malé detaily, jako jsou třeba spojovací materiály, o-kroužky, těsnění, dokonce i silikon a lepidlo, které mohou být rozdílných kvalit. Užívání správných produktů pro správný účel je pro nás naprosto zásadní z pohledu životnosti vířivek. Například pro utěsnění čerpadel využíváme kvalitní těsnění Viton, které jsou až 4× odolnější a lepší než tradiční EPDM těsnění. Drtivá většina našich vířivek využívá bezpečnější a zároveň efektivnější způsob usazení masážních trysek. Tato metoda eliminuje zastaralou potřebu používat silikon a šrouby. Tím se vyhýbáme prokapávání vody následkem stárnutí silikonu nebo plastových šroubů.

Samostatně programovatelné cirkulační čerpadlo

Samostatně programovatelné cirkulační čerpadlo u všech našich modelů. Důvod je zřejmý. Pro naše zákazníky tato funkce přináší tišší použití s nižší spotřebou energie a dovoluje korigovat, jak často je voda filtrována – od 4 do 24 hodin. Snižuje se také opotřebení ostatních čerpadel, jelikož jsou používány pouze pro hydro masáž.

Parametry

Rozměry: 210 x 177 x 79 cm
Tepelný kryt: součástí
Topení: 3 kW
Ozonizátor: ano
Počet hydromasážních trysek: 36
Objem vody: 967 l
Hmotnost bez vody: 326 kg
Hmotnost s vodou: 1293 kg
Počet míst: 3
El.připojení: 3f - 400V 3x16A 50Hz 6840

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)