Doprava nad 2350,- ZDARMA

Dávkovací automat na pH do bazénu - PP60 pH Aseko

Kód: 13233
18 694 Kč 15 450 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024

Dávkovací automat na úpravu pH bazénové vody, řížený sondou na ph.

Možno dávkovat pH- i pH+.

Automat na pH zapojíme za filtraci

Poradíme Vám s instalací!

NÁVOD NA INSTALACI AUTOMAT ASEKO PP60 pH

Pro
Veřejné a privátní bazény
Venkovní a vnitřní bazény
Jezírka a vířivky (i koupací sudy)
Průmyslové provozy

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty - recenze

  • +Efektivní udržování pH
  • Nízký příkon a vysoká energetická účinnost
  • Snadná instalace a obsluha
  • Vhodné pro různé typy bazénů a vířivek
  • Vyžaduje dodatečné příslušenství pro kompletní instalaci

„Dávkovací automat PP60 pH Aseko představuje významný pokrok v oblasti údržby bazénové vody. Jeho schopnost automaticky regulovat pH zajišťuje nejen čistotu vody, ale i pohodlí a bezpečnost uživatelů. Jeho kompaktní design a nízká spotřeba energie jsou dalšími plusy, které ocení každý majitel bazénu.“

tým Poolservis

Technická specifikace

Dávkovací automat PP60 pH Aseko je navržen pro efektivní a přesnou regulaci pH vody ve vnitřních i venkovních bazénech, jezírcích a vířivkách. S příkonem pouhých 20 W je tento přístroj energeticky úsporný, přičemž jeho robustní design a klimatická odolnost zaručují dlouhodobou spolehlivost a odolnost v různých provozních podmínkách.

Pro napojení do potrubí je potřeba dokoupit ještě 3x t-kus a 3x puk 1/4", aby bylo kam našroubovat okruh pro sondy a vstřikovací kus.

Klíčové vlastnosti

Tento dávkovací automat je vybaven řadou funkcí, které zajišťují jeho efektivitu a uživatelský komfort. Mezi hlavní vlastnosti patří klimatická odolnost, což umožňuje jeho použití v různých prostředích a podmínkách. S hmotností 2268 g je lehce přenosný a snadno se instaluje. Kromě toho, krytí IP30 zajišťuje ochranu proti vniknutí prachu a jiných nečistot.

Balení a obsah

Balení dávkovacího automatu PP60 pH Aseko obsahuje vše potřebné pro jeho instalaci a provoz. Kromě samotného přístroje naleznete v balení sondu na pH, vstřikovací ventil, uzavírací ventily, klíč na sondy, závaží do barelu a hadičku pro propojení všech součástí.

Instalace a použití

Instalace automatu je relativně jednoduchá a nevyžaduje speciální technické znalosti. Regulátor je zapojen do čisticího okruhu bazénu, přičemž odběr vody k sondě pH je umístěn mezi čerpadlem a filtrem. Výstup je zaveden do potrubí na sací straně oběhového čerpadla. Důležité je, že napájení regulátoru musí být společné s oběhovým čerpadlem čističky, aby nedocházelo k chybnému měření.

Doporučení pro uživatele

Při používání dávkovacího automatu je důležité dbát na správné umístění a zapojení všech komponent. Sondu pH je potřeba pravidelně kontrolovat a udržovat, aby bylo zajištěno přesné měření. Automat je navržen tak, aby byl co nejefektivnější a uživatelsky přívětivý, ale je důležité dodržovat všechny pokyny pro instalaci a údržbu, aby byla zajištěna jeho dlouhodobá funkčnost a spolehlivost.

Závěr

Dávkovací automat PP60 pH Aseko je ideálním řešením pro každého, kdo chce efektivně a bez starostí udržovat optimální pH vody ve svém bazénu nebo vířivce. S jeho pomocí lze dosáhnout čisté a zdravé vody s minimálním úsilím a nákl

Balení obsahuje:

Doplňkové parametry

Kategorie: Dávkovací čerpadla k bazénu
Hmotnost: 2 kg
Značka: Aseko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: