Doprava nad 2350,- ZDARMA

Čistič Griffon 250ml pro odmaštění PVC spojů

Kód: 0425600250
239 Kč 198 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Čistič na odmaštění PVC trubek a hadic před jejich slepením. Díky odmaštění budou spoje dokonale pevné a vydrží násobně více. To platí především u lepení pvc flexi hadic., které bez odmaštění netěsní a byly by problémovým prvkem v soustavě.

VIDEO NÁVOD DOLE NA STRÁNCE

Trubky a hadice pak slepte lepidlem.

 

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu


Názor bazénového specialisty - recenze

  • +Efektivně odmašťuje PVC spoje
  • +Zajišťuje pevné a trvanlivé slepení
  • +Jednoduché a rychlé použití
  • +Nezbytný pro spoje flexi hadic
  • -Vyžaduje pečlivou aplikaci

„Čistič Griffon 250ml je nezbytným nástrojem pro každého, kdo chce zajistit pevné a trvanlivé spoje svých PVC trubek a hadic. Jeho schopnost efektivně odmašťovat a připravovat povrch k lepení z něj činí klíčovou součást každé instalace.“

tým Poolservis

Čistič Griffon 250ml: Základ pro pevné PVC spoje

Čistič Griffon pro odmaštění PVC spojů je speciálně vyvinut pro čištění a přípravu PVC trubek a hadic před jejich slepením. Díky tomuto čistícímu prostředku budou vaše spoje dokonale pevné a vydrží násobně více, což je klíčové především u lepení PVC flexi hadic, které bez odmaštění netěsní a mohou způsobit problémy v systému.

Proč je důležité používat čistič?

Použití čističe před lepením zvyšuje pevnost a odolnost spojů tím, že odstraní všechny mastnoty, nečistoty a povrchové vrstvy, které by mohly způsobit oslabení spoje. To je obzvláště důležité u flexi hadic, kde je spoj vystaven vyššímu mechanickému namáhání.

Jak správně používat čistič?

Naneste čistící prostředek na suchý, čistý savý hadřík, který nepouští chlupy. Vyčistěte povrch až do bodu, kdy zmatní a vrchní vrstva PVC je narušena. Po vyschnutí povrchu můžete nanášet lepidlo. Je důležité neředit čistič s jinými látkami a po použití pečlivě uzavřít, aby si zachoval svou účinnost.

Tip bazénáře

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat čistič v kombinaci s kvalitním PVC lepidlem. Tato kombinace zajišťuje, že vaše spoje budou maximálně pevné a odolné. Pravidelná kontrola a údržba spojů také pomáhá předcházet možným problémům.

Spokojenost zákazníků

Zákazníci, kteří použili Čistič Griffon, oceňují jeho efektivitu a snadné použití. Mnozí z nich potvrzují, že jejich spoje jsou díky němu pevnější a trvanlivější, což přispívá k celkové bezpečnosti a spolehlivosti jejich bazénových systémů.

S Čističem Griffon zajistíte, že vaše PVC spoje budou vždy pevné a spolehlivé. Je to jednoduchý krok, který má dlouhodobý význam pro udržení kvality a bezpečnosti vašeho bazénového systému.

Doplňkové parametry

Kategorie: Lepidla a čističe na trubky a hadice
Hmotnost: 0.28 kg
Značka: Griffon

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: