Doprava nad 2350,- ZDARMA

Čistič bazénových rolet 1l - odstraňuje vápenaté usazeniny z lamelových rolet

Kód: 911364100
643 Kč 531 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024

Rozpouští vápenné skvrny a  usazené nečistoty ve bazénových rolet spárách rolet. Zároveň znamenitě čistí mastnoty a saze.

Nejlepšího vyčištění dosáhnete v kombinaci s houbou na bazénový povrch.

1 l balení

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor bazénového specialisty - recenze

  • + Účinně odstraňuje vápenaté usazeniny a nečistoty
  • Efektivně čistí mastnoty a saze
  • Ideální pro použití na lamelových roletách
  • Snadné použití s doporučenou houbou
  • Vyžaduje pečlivé zacházení

„Čistič bazénových rolet je výborným pomocníkem pro každého, kdo chce udržet svůj bazén v perfektním stavu. Jeho schopnost rozpouštět vápenné skvrny a odstraňovat nečistoty zajišťuje čistotu a prodlužuje životnost bazénových rolet.“

tým Poolservis

Vysoce účinný čistič

Čistič bazénových rolet je speciálně vyvinutý pro efektivní odstraňování vápenných usazenin a mastnot ze všech typů bazénových rolet. Jeho složení je navrženo tak, aby bylo šetrné k materiálům rolet, zároveň ale účinně odstraňovalo všechny typy nečistot.

Snadné použití

Použití tohoto čističe je velmi jednoduché. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje používat jej společně s houbou na bazénový povrch. Stačí aplikovat čistící roztok na houbu a jemně otírat povrch rolet, aby se odstranily všechny nečistoty a usazeniny.

Bezpečný pro bazénové rolety

Čistič je navržen tak, aby byl co nejšetrnější k lamelovým roletám a nezpůsoboval žádné poškození nebo opotřebení materiálů. Tím se prodlužuje životnost bazénových rolet a udržuje jejich estetický vzhled.

Ekonomické balení

Čistič je dodáván v 1 litrovém balení, které poskytuje dostatečné množství čistícího prostředku pro opakované použití. To znamená, že jedna láhev vydrží po dlouhou dobu, což z něj činí ekonomickou volbu pro pravidelnou údržbu bazénových rolet.

Doporučení pro použití

Při použití tohoto čističe je důležité dodržovat návod a bezpečnostní pokyny. Vždy je lepší používat ochranné rukavice a zajistit dostatečné větrání při práci s chemickými látkami.

 

Nebezpečí. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Necítíte-li se dobře, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Skladujte uzamčené.

Bezpečnostní list Čistič rolet

mceclip0-4

Doplňkové parametry

Kategorie: Čištění bazénu, Bazénová chemie Chemoform
Hmotnost: 1.3 kg
Značka: Chemoform

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: