Ruční vysavač Planet Pool AQUA BROOM

Ruční vysavač Planet Pool AQUA BROOM

Videoprezentace

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Bateriový vysavač Pool Planet Aqua Broom, ideální na čištění vířivek a malých bazénů.

Kód produktu: BS6557
Značka: Planet Pool
1 314,05 Kč bez DPH 1 590,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Bateriový vysavač je nenahraditelným pomocníkem pro všechny majitele vířivek a malých bazénů. Jednoduché ovládání a snadná manipulace, to jsou hlavní přednosti ručního vysavačem Planet Pool Aqua Broom.

K uvedení vysavače do provozu stačí zmáčknout tlačítko ON. Vysavač je bateriový, takže k jeho provozu není potřeba sací síla pískové filtrace nebo kabel. Vysavač je napájen bateriemi typu D a vydrží v provozu až 3 hodiny. Aqua Broom vyniká velkým sacím výkonem a vyčistí tak Vaši vířivku nebo malý bazén od nečistot na dně.

Vysavač Planet Pool Aqua Broom je lehký (necelé 2 kg), snadno se tak ovládá a lze jej připevnit na jakoukoli standardní teleskopickou bazénovou tyč (tyč není součástí dodávky).

Vysavač má patentovanou konstrukci retenčního ventilu, která zabraňuje návratu nečistot zpátky do vody. Vyčištění vysavače je hračka. Z vysavače vyjmete filtrační sáček, ze kterého odstraníte vysáté nečistoty, opláchnete ho pod tekoucí vodou a je to hotovo.

Napájení

Baterie typu D množství 5ks – nejsou součást balení je nutné zakoupit zvlášť.

Typ připojení teleskopické tyče: vnitřní průměr 26 mm nebo pomocí přiloženého adaptéru 29 mm (standardní vnitřní rozměr většiny tel. tyčí).

Videoprezentace

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)

Doporučené příslušenství (4)