Dvousložková epoxidová opravná hmota

Dvousložková epoxidová opravná hmota

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Vhodné pro opravy a utěsnění netěsností u materiálu ocel, měď, hliník, železo, zinek, PVC, dřevo, syntetika, keramika, dlaždice, keramika a beton.

Kód produktu: BS6601
Značka: Pooltechnika
454,55 Kč bez DPH 550,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Dvousložkový epoxidový tmel o hmotnosti 114g pro trvalé opravy a restaurování téměř všech materiálů.

OBLAST POUŽITÍ. Vhodné pro opravy a utěsnění netěsností, děr a prasklin, potrubí, radiátorů, kotle, odpady, vzduchové kanály, okapy a skladovací nádrže.
Spojuje mimo jiné ocel, měď, hliník, železo, zinek, PVC, dřevo, syntetika, keramika, dlaždice, keramika a beton. Nevhodné pro polyethylen (PE), polypropylen (PP), PTFE a živice.

VLASTNOSTI: · Velmi rychlé vytvrzení · Snadné zpracování bez nářadí · Žádné smrštění · Lepí také na vlhké povrchy. · Lze použít vnitřně i zevně · Po vytvrzení možné broušení, vrtání, řezání · Přetíratelné · Odolný vůči chemikáliím · Voděodolný

PŘÍPRAVA: Pracovní podmínky: Aplikujte pouze při teplotách mezi +15°C a +25 °C. Osobní bezpečnost: Používejte rukavice. Požadavky na povrch: Podklad musí být důkladně čistý a bez mastnoty. Předběžná úprava povrchu: Hladké povrchy nejprve zdrsněte.

APLIKACE: Návod k použití: Odřízněte požadované množství a vyjměte fólii. Velmi hněte důkladně (alespoň 1 minutu!) do homogenní šedé hmoty. Aplikujte do 2 minut po uhnětení. Výrobek pevně přitlačte, dokud je vytvrzování patrné. Přebytečný produkt odstraňte vlhkým nůžem. Vytvrzení je patrné během 5–10 minut. Po úplném vytvrzení (30 minut) je možné vrtání, řezání, broušení a lakování. Po použití si ihned a důkladně umyjte ruce mýdlem a vodou. Pozor: Otisky prstů lze před vytvrzením odstranit otření vodou nebo vlhkým hadříkem.

PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ Minimálně 24 měsíců. Omezená trvanlivost po otevření. Skladujte v dobře uzavřených obalech na suchém místě mezi nimi +5 °C a +25 °C.

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)