Scubapro MK19 EVO/ A700/ S270

Kód: 12.719.965
Neohodnoceno
Značka: Scubapro
32 110 Kč 26 537 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
11.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

1. stupeň MK19 EVO

Absolutní celosvětová špička mezi automatikami v extrémně chladných a znečištěných vodách.
Tento první stupeň s otočnou hlavou je zcela bezkonkurenční a nejvýkonnější první stupeň se suchou membránou na trhu. Znečištěná voda některých našich lokalit plná jemného sedimentu či kalu absolutně neovlivňuje její funkčnost.  Díky technologii suché membrány s vyváženým průtokem vzduchu nabízí tento první stupeň garantovanou maximální citlivost a schopnost dodat vzduch okamžitě a v dostatečném množství dle aktuální potřeby potápěče. Je absolutně stabilní v každém potápěčském prostředí a bez ohledu na teplotu vzduchu či vody. 

2. stupeň A700

Navržen pro potápěče, kteří chtějí to nejlepší. A700 nabízí špičkový dýchací výkon. V kombinaci s MK25 EVO, MK19 EVO nebo MK17 EVO získáte bezkonkurenční plicní automatiku do vod všech teplot.

CELOKOVOVÉ PROVEDENÍ
Umožňuje plně využít výhod vysoké rychlosti tepelné výměny, což je velké plus při potápění v ledové vodě.

ROBUSTNÍ KONSTRUKCE
Speciální šroubovací čelní kryt a kovové pouzdro v kombinaci s nerezovým pouzdrem ventilu pro roky potápění v agresivním prostředí.

SNADNĚJŠÍ DÝCHÁNÍ
Kovová konstrukce umožňuje použití větší membrány uvnitř kompaktního pouzdra - tím je zvýšena citlivost dýchání.

2. stupeň S270 Octopus

Druhý stupeň S270 je vyrobený z nylonového jádra vyztuženého skelnými vlákny. Kvalitou se však vyrovná i větším kolegům. Samozřejmě je to vyvážený druhý stupeň s možností regulace nádechového odporu. Celý set je velmi lehký, tudíž se hodí výborně na cestování. Ideální pro potápěče jezdící se potápět pouze k moři jednou až dvakrát ročně. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Automatiky
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

SCUBAPRO je předním světovým výrobcem vybavení pro potápěče a zaměstnává více než 400 zaměstnanců ve 13 zemích, na 4 kontinentech. Potápění je pro SCUBAPRO vášní. V průměru je každý druhý ze zaměstnanců SCUBAPRO potápěč, v některých zemích je to dokonce více než 80% a každý třetí je zároveň instruktorem potápění.

SCUBAPRO výrobky jsou neustále kontrolovány a testovány tak, aby bylo zajištěno využití jen schválených a osvědčených materiálů. Všechny výrobky jsou testovány v souladu se směrnicemi CE a jejich kvalita je vždy vyšší než předepsané normy. SCUBAPRO regulátory nabízejí výjimečnou 30-ti letou záruku pro původního kupce. SCUBAPRO ctí více než 45letou historii firmy, která ji zároveň zavazuje poskytovat i v budoucnu svým zákazníkům ty nejlepší služby.

SCUBAPRO je dceřinou společností Johnson Outdoors Inc, lídra na trhu mezi společnostmi zabývajícími se outdoorovým vybavením. 

scubapro logo