Doprava nad 2350,- ZDARMA

GUAA SMALL POOL 3L - Bezchlórová bazénová chemie pro menší bazény a vířivky

Kód: 8018
799 Kč 660 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024

SMALL POOL je ideální řešení pro majitele menších bazénů či vířivek do 20 m3. Tento bezchlórový přípravek zajišťuje čistou, hygienickou a bezpečnou vodu pro plavání. S pH neutrálním složením a dlouhodobým účinkem nenarušuje pokožku ani bazénové vybavení. Jednoduché dávkování každých 7–10 dní zajišťuje snadnou údržbu. Small Pool navíc efektivně dezinfikuje vodu a likviduje řasy, což znamená, že můžete relaxovat v bazénu s jistotou čisté a zdravé vody.

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

 

SMALL POOL - Bezchlórová bazénová chemie pro menší bazény a vířivky

SMALL POOL je vynikajícím řešením pro majitele dětských a menších bazénů s objemem do 20 m3, kteří chtějí udržovat vodu ve svém bazénu čistou, hygienickou a příjemnou pro plavání. Tento tekutý, koncentrovaný přípravek je navržen pro dezinfekci vody a efektivní boj proti mikroorganismům a řasám, což vám zajistí, že voda ve vašem bazénu zůstane čistá a zdravá.

Hlavní výhody:

  • Bezchlórový a šetrný k vaší pokožce: Small Pool vám umožňuje užívat si bazénovou vodu bez nepříjemného zápachu po chlóru. Navíc nezpůsobuje podráždění očí, kůže ani sliznic.
  • Bezpečný pro bazénový vybavení: Tento produkt nepoškozuje materiály vašeho bazénu a nezpůsobuje korozi kovových částí bazénu.
  • Dlouhodobý efekt: Small Pool poskytuje trvalou ochranu vody ve vašem bazénu, což znamená, že nemusíte provádět časté úpravy.
  • pH neutrální: Voda zpracovaná tímto přípravkem zůstává vyvážená a pH neutrální.

Jak správně používat Small Pool:

  1. Připravte vodu: Nejprve nastavte pH vody na hodnoty mezi 6,8 a 7,4.
  2. Dávkování: Aplikujte 250 ml přípravku na každých 10 m3 vody přímo do bazénu (nebo přes filtrační zařízení) každých 12 dní. V případě extrémního zatížení nebo vysokých teplot vody provádějte dávkování každých 7–10 dní. Vždy dávkujte při zapnuté cirkulaci a nechte dobře promíchat po celém objemu bazénu. Při provádění údržby se vyhněte koupání v bazénu a počkejte, dokud se voda řádně nepromíchá.
  3. Kombinujte s dalšími produkty: Pro optimální udržení kvality vody doporučujeme kombinovat použití Small Pool s dávkováním oxidačního přípravku OXI podle návodu a pravidelně kontrolujte pH.

Tip pro vodu z studny: Pokud napouštíte vodu do bazénu ze studny, můžete Small Pool použít i pro úpravu této vody, což vám pomůže udržet vaši bazénovou vodu čistou a bezpečnou.

Další benefity:

  • Dezinfekce: Small Pool efektivně dezinfikuje vodu ve vašem bazénu, eliminuje viry, bakterie, plísně a mikroorganismy.
  • Boj proti řasám: Tento produkt není jen o dezinfekci; zároveň likviduje řasy, což znamená, že budete mít vždy krásně čistý bazén.

Small Pool je ideálním řešením pro všechny majitele malých bazénů, kteří chtějí užívat bazénovou vodu bez obav o zdraví a kvalitu vody. S tímto přípravkem můžete být jistí, že vaše rodina a přátelé budou mít vždy čistý a zdravý bazén, ve kterém mohou relaxovat a plavat.

Bezpečnost a první pomoc

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. 

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. 

P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. 

P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. 

P501 Odstraňte obsah a obal jako nebezpečný odpad.

EUH208 Obsahuje polyhexamethylen guanidinhydrochlorid. Může vyvolat alergickou reakci.

Obsahuje: méně než 5% neiontové povrchově aktivní látky, parfémy; desinfekční prostředky

Účinná látka: Alkyl(C12-16) dimethylbenzylammoniumchlorid 0,1 g/100 g

Bezpečnostní list GUAa POOL SMALL POOL

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezchlórová bazénová chemie
Hmotnost: 3.3 kg
Značka: GUAa

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: