Doprava nad 2350,- ZDARMA

GUAa FLOCK 1L - Vločkovač a zjiskřovač pro bezchybnou bazénovou vodu

Kód: 99996214
149 Kč 123 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (4 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024

FLOCK 1L - Vločkovač a zjiskřovač

GUAa FLOCK 1L
 je vločkovač a zjiskřovač pro bazénovou vodu. Přeměňuje nečistoty na větší částice, které lze snadno odstranit. Jednoduché dávkování a kompatibilita s dezinfekcí zajistí průzračný bazén.

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

 

GUAa FLOCK 1 l - Vločkovač a zjiskřovač pro bezchybnou bazénovou vodu

Péče o bazén vyžaduje pečlivé udržování vody čisté a průzračné. S přípravkem FLOCK, tekutým a koncentrovaným produktem, toho dosáhnete jednodušeji než kdy dříve. Tento vločkovač a zjiskřovač je navržen pro vyvločkování drobných nečistot a odstranění zákalu v bazénové vodě. Jak to funguje? FLOCK účinně shrnuje i nejjemnější rozptýlené nečistoty do větších částic, které lze snadno odstranit filtrací nebo odsáním bazénovým vysavačem. Výsledkem je bazénová voda, která září průzračností.

Hlavní vlastnosti:

  • Vysoce účinný polymerový vločkovač: FLOCK obsahuje výkonný polymerový vločkovač, který je ideální pro rychlé a efektivní vyvločkování nečistot v bazénové vodě.
  • Kompatibilita s bezchlórovou dezinfekcí: Lze snadno kombinovat s bezchlórovými dezinfekčními prostředky, jako je GUAa POOL, což zajišťuje komplexní péči o bazénovou vodu.
  • Snadná manipulace: Aplikace FLOCKu je jednoduchá, a proto ji zvládne každý, kdo pečuje o bazén. Stačí přidat správné množství přípravku a sledovat jeho účinek.
  • Regulace pH: Kromě vyvločkování nečistot má FLOCK také schopnost mírně snížit pH hodnotu bazénové vody, což je důležité pro udržení vodního prostředí v optimálním stavu.

Doporučené dávkování:

Běžné dávkování (mírné vločkování): 50 ml FLOCKu na každých 10 m3 vody každých 10 dní. Toto základní dávkování pomáhá udržovat bazénovou vodu v čistotě.

Intenzivní vločkování: Pokud je bazénová voda silně znečištěná, doporučuje se dávkovat 100-150 ml FLOCKu na každých 10 m3 vody. Tím lze rychle obnovit průzračnost vody.

Je však důležité dávat pozor, aby nedošlo k nadměrnému dávkování, což by mohlo způsobit zakalení vody. V případě předávkování je nezbytné provést zředění bazénové vody.

Optimalizace pH hodnot:

Před aplikací FLOCKu doporučujeme zkontrolovat pH hodnoty bazénové vody a upravit je na hodnoty mezi 6,8 a 7,4 pro optimální účinek vločkovače.

S FLOCKem můžete snadno udržet bazénovou vodu v perfektním stavu a těšit se z krystalicky čistého a průzračného bazénového prostředí. Pečujte o svůj bazén jednoduše a efektivně s produktem FLOCK.

Bezpečnost a první pomoc:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. 

P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. 

P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. 

P501 Odstraňte obsah/obal ve sběrně nebezpečného odpadu. 

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

Bezpečnostní list GUAa POOL FLOCK

exclam.png

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločkovače do bazénu, Bazénová chemie Poolservis
Hmotnost: 1.4 kg
Značka: Poolservis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: