Dr. Nüsken - FERROCLIN 1l

Dr. Nüsken - FERROCLIN 1l

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

SPECIÁLNÍ KYSELÝ PRODUKT

Kód produktu: BS6891
Značka: Dr. Nüsken
Dostupnost: Do 2 dnů

Hlídat dostupnost

285,95 Kč bez DPH 346,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Osvědčený pro čištění a péči o nerezové povrchy v bazénech, průmyslu a obchodu. Odstraňuje korozi a chrání povrchy. Ferroclin používají a doporučují přední evropští výrobci nerezových bazénů.

Použití / Použití

[CZ] FERROCLIN je speciální kyselý koncentrát pro čištění a péči o nerezové povrchy. FERROCLIN rozpouští vodní kámen, produkty bleskové koroze a další zoxidované usazeniny, přičemž zachovává co největší citlivost a šetrnost k čištěnému materiálu. FERROCLIN je osvědčený přípravek na čištění nerezových nádob, armatur a dalších výrobků z nerezové oceli. FERROCLIN doporučují a používají přední evropští výrobci nerezových bazénů.

[SK] FERROCLIN je špeciálny kyslý koncentrát na čistenie a starostlivosť o nerezové povrchy. FERROCLIN rozpúšťa vodný kameň, produkty bleskovej korózie a ďalšie zoxidované usadeniny, pričom zachováva čo najväčšiu citlivosť a šetrnosť k čistenému materiálu. FERROCLIN je osvedčený prípravok na čistenie nerezových nádob, armatúr a ďalších výrobkov z nerezovej ocele. FERROCLIN odporúčajú a používajú poprední európski výrobcovia nerezových bazénov.

Návod / Návod

[CZ] Pro důkladné čištění aplikujte FERROCLIN čistý nebo ředěný až v poměru 1:10, pro pravidelný úklid aplikujte zředěný v poměru 1:10 až 1:30 dle potřeby a nechejte působit. Pokud je třeba, uvolněte nečistoty měkkou houbou nebo kartáčem. Následně opláchněte čištěnou plochu vodou. Při aplikaci na eloxovaný hliník řeďte v poměru nejméně 1:10. Není vhodný k použití na vápenec, mramor, travertin a podobné materiály. [SK] Na dôkladné čistenie aplikujte FERROCLIN čistý alebo riedený až v pomere 1:10, na pravidelné upratovanie aplikujte zriedený v pomere 1:10 až 1:30 podľa potreby a nechajte pôsobiť. Ak je treba, uvoľnite nečistoty mäkkou špongiou alebo kefou. Následne opláchnite čistenú plochu vodou. Pri aplikácii na eloxovaný hliník rieďte v pomere najmenej 1:10. Nie je vhodný na použitie na vápenec, mramor, travertín a podobné materiály.

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)