Dr. Nüsken - ZACK-SPEZIAL 1l

Dr. Nüsken - ZACK-SPEZIAL 1l

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Výkonný čistící prostředek

Kód produktu: BS6892
Značka: Dr. Nüsken
Dostupnost: Do 2 dnů

Hlídat dostupnost

123,14 Kč bez DPH 149,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Připravený k použití pro odstranění mastných nečistot a nikotinu ze skleněných, keramických a plastových povrchů. Čištěným keramickým povrchům dodá vysoký lesk.

Použití / Použití

[CZ] ZACK SPECIAL je výkonný čistič ve spreji připravený k přímému použití na odstranění mastnoty ze skleněných a plastových povrchů. ZACK SPECIAL je ideální pro použití bazénech, obchodech ale i průmyslu, kde po aplikaci není možný oplach vodou. ZACK SPECIAL také rychle a snadno odstraňuje skvrny po zaschlé vodě, zbytky hmyzu a nikotinové skvrny.

[SK] ZACK SPECIAL je výkonný čistič v spreji pripravený na priame použitie na odstránenie mastnoty zo sklenených a plastových povrchov. ZACK SPECIAL je ideálny na použitie v bazénoch, obchodoch ale aj priemysle, kde po aplikácii nie je možný oplach vodou. ZACK SPECIAL take rýchlo a ľahko odstraňuje škvrny po zaschnutej vode, zvyšky hmyzu a nikotínové škvrny.

Návod / Návod

[CZ] Nastříkejte na čistý hadřík, měkkou houbu nebo pad a čištěné místo stírejte. V případě odolávajících nečistot postup čištění opakujte. Při aplikaci na lakované povrchy nikdy nenanášejte přímo na ošetřovaný povrch. Vždy naneste přípravek na hadřík, kterým poté povrch otřete.

[SK] Nastriekajte na čistú handričku, mäkkú špongiu alebo pad a čistené miesto stierajte. V prípade odolávajúcich nečistôt postup čistenia opakujte. Pri aplikácii na lakované povrchy nikdy nenanášajte priamo na ošetrovaný povrch. Vždy naneste prípravok na handričku, ktorou potom povrch utrite.

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)