Dr. Nüsken - CITROBELL 1l

Dr. Nüsken - CITROBELL 1l

Obrázky a videa mají ilustrační charakter.

Výkonný univerzální čisticí koncentrát

Kód produktu: BS6893
Značka: Dr. Nüsken
Dostupnost: Do 2 dnů

Hlídat dostupnost

166,94 Kč bez DPH 202,- Kč

Zeptej se prodavače

Podrobný popis

Pro odstranění lehkého organického znečištění ze všech povrchů citlivých na kyseliny a zásady.

Použití / Použití

[CZ] CITROBELL účinně a rychle odstraňuje lehké znečištění ze všech omyvatelných povrchů a předmětů. CITROBELL je vhodný na plasty, kovy a keramické výrobky. Je určený speciálně pro účinné a přitom jemné čištění materiálů citlivých na kyseliny a zásady. Příjemná citronová vůně přináší novou svěžest.

[SK] CITROBELL účinne a rýchlo odstraňuje ľahké znečistenie zo všetkých umývateľných povrchov a predmetov. CITROBELL je vhodný na plasty, kovy a keramické výrobky. Je určený špeciálne pre účinné a pritom jemné čistenie materiálov citlivých na kyseliny a zásady. Príjemná citrónová vôňa prináša novú sviežosť.

Návod / Návod

[CZ] V závislosti na stupni znečištění se CITROBELL používá k intenzivnímu čištění buď koncentrovaný nebo zředěný v poměru až 1:50 pomocí kartáče, houby nebo čisticího zařízení. Poté opláchněte nečistoty dostatečným množstvím vody. Pro pravidelný úklid používejte přípravek ředěný v poměru 1:50 až 1:100, ošetřete čištěné povrchy vlhkým hadříkem nebo mopem. V takovém případě pak již oplachování vodou nebo přeleštění není nutné.

[SK] V závislosti na stupni znečistenia sa CITROBELL používa na intenzívne čistenie buď koncentrovaný alebo zriedený v pomere až 1:50 pomocou kefy, huby alebo čistiaceho zariadenia. Potom opláchnite nečistoty dostatočným množstvom vody. Na pravidelné upratovanie používajte prípravok riedený v pomere 1:50 až 1:100, ošetrite čistené povrchy vlhkou handričkou alebo mopom. V takom prípade potom už oplachovanie vodou alebo preleštenie nie je nutné.

Komentáře

K tomuto produktu ješte nikdo nenapsal žádny komentář. Buďte první!

Vložit nový komentář

(vyplňte 42)