Doprava nad 2350,- ZDARMA

Přelivová mřížka bazénová 295x22mm - veřejné i privátní bazény

Kód: 28658
25 Kč 21 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (4 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Parametr Rozměr
Šířka 295 mm
Výška 22 mm (na okraji, uprostřed 35mm)
Počet dílů na 1 m 45 ks

 

Splňují normu EN-13451-1 (8 mm).

 Přelivová mřížka bazénová 295x22mm z UV odolného polypropylenu nabízí snadnou instalaci a výměnu segmentů. Ideální pro všechny typy bazénů, zajišťuje odolnost a estetiku s 45 segmenty na metr pro dokonalé pokrytí.

Schválené pro bazény
Veřejné bazény
Privátní bazény

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

 295x22

Názor bazénového specialisty - recenze

  • +Flexibilní řešení pro různé tvary bazénů
  • +Odolné vůči UV záření a chemikáliím
  • +Jednoduché spojování segmentů pro snadnou instalaci
  • +Možnost snadné výměny poškozených segmentů
  • -Vyžaduje přesné měření pro perfektní instalaci

„Přelivová mřížka bazénová 295x22mm je vynikajícím příkladem inovativního přístupu k bazénovému příslušenství. Díky své odolnosti a flexibilitě je ideální volbou pro každého majitele bazénu.“

tým Poolservis

Přelivová mřížka bazénová 295x22mm

Moderní bazény vyžadují nejen estetické, ale i funkční komponenty. Přelivová mřížka bazénová 295x22mm je navržena tak, aby splnila oba tyto požadavky s nadčasovým designem a vynikající funkcionalitou. Vyrobená z UV odolného bílého polypropylenu, tato mřížka odolává nejen slunečnímu záření, ale i chemikáliím běžně používaným v bazénové vodě.

Unikátní segmentový design umožňuje snadné spojení jednotlivých částí středovým trnem, což zjednodušuje instalaci i údržbu. S 45 segmenty na metr nabízí dokonalé pokrytí odtokových žlabů, přičemž flexibilita systému umožňuje přizpůsobení libovolné délce. Tento systém je navíc navržen tak, aby umožňoval rychlou výměnu poškozených segmentů bez nutnosti měnit celý rošt.

Vyrobeno ve Španělsku.

Výška mřížky je optimalizována pro maximální pevnost; 22 mm na krajích a 35 mm ve středu. Tato specifikace zajišťuje, že mřížka vydrží běžné zatížení bez deformace. Díky své flexibilitě je mřížka ideální pro všechny typy bazénů, včetně těch s rovnými, obloukovými či atypickými tvary.

Doporučujeme osazení mřížky do vodící lišty pro zajištění rovinatosti vůči okolnímu terénu a vytvoření pevné plochy pro osazení. Lišta navíc pomáhá kompenzovat teplotní dilataci mřížek, což je důležitý aspekt při plánování instalace.

Přelivová mřížka bazénová 295x22mm tak představuje špičkové řešení pro každého, kdo hledá spolehlivý, esteticky příjemný a funkční prvek svého bazénového systému. S její pomocí dosáhnete nejen lepší hygieny a bezpečnosti, ale i vizuální harmonie vašeho bazénového areálu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přelivová mřížka k bazénu
Hmotnost: 0.05 kg
Značka: Astralpool

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: