Doprava nad 2350,- ZDARMA

Elektrická bazénová průtoková klapka - vnější závit 3/4"

Kód: 890319
1 889 Kč 1 561 Kč bez DPH
Ihned k odeslání (3 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Klapku instalujte tak, aby se pádlo spínalo při průtoku vodu, na klapce je naznačena šipka průtoku. Klapkou dokážete přes relé v rozvaděči spínat různá zařízení, které je třeba sepnout, až když teče voda, aby nedošlo k jejich poškození.

Pro
Vnitřní a vnější bazény, víříivky, koupací sudy, jezírka, průmyslové provozy
Všude tam, kde potřebujeme sepnout zařízení až při průtoku vody - solinátory, elektrické topení, automaty, uv lampy atp.

 

Rozměry Hodnota
Délka kabelu 1,5m
Spínání 1A/20W
Délka pádla 5,5 cm
Celková délka klapky s pádlem 13,5 cm

 

Detailní informace

Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
v Pardubicích
Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 2 350 Kč
Největší výběr
Největší výběr
značek bazénové chemie
1000+
1000+
výdejních míst po celé ČR
Možnost vrácení
Možnost vrácení
do 30-ti dnů

Detailní popis produktu

Názor specialisty na bazénovou techniku - recenze

  • +Zajištění ochrany bazénových zařízení proti poškození
  • +Inteligentní řešení pro prevenci chodu na sucho
  • +Univerzální použití pro všechny bazénové okruhy
  • +Snadná instalace a spolehlivý provoz
  • -Vyžaduje pečlivou instalaci pro optimální funkčnost

„Průtoková klapka je nezbytným doplňkem pro každý bazénový systém, nabízející efektivní ochranu pro ohřívače, solinátory a filtrace. Její inteligentní design a snadná instalace přináší klidnou mysl majitelům bazénů, kteří chtějí zajistit dlouhodobou ochranu svých investic.“

tým Poolservis

Průtoková klapka pro hlídání průtoku vody v trubkách

Průtoková klapka je klíčovým prvkem pro zajištění bezpečnosti a dlouhodobého provozu bazénových zařízení. Díky její schopnosti detekovat průtok vody a aktivovat či deaktivovat spojené zařízení představuje tato klapka nejen ochranu proti chodu na sucho, ale i prevenci před potenciálním poškozením drahých bazénových technologií.

Její využití je univerzální, vhodné pro všechny typy bazénových okruhů, ať už jde o ochranu ohřevů, filtrací, nebo jiných klíčových komponent. S vnitřním závitem 3/4", možností spínání při napětí 230 V i 48 V, a maximální teplotou vody až 100°C, je tato klapka vybavena vším potřebným pro bezproblémovou integraci do vašeho bazénového systému.

Navíc, s délkou připojovacího kabelu 1,5 m poskytuje dostatečnou flexibilitu pro instalaci v různých umístěních. Lopatka klapky, která aktivuje spojené zařízení přes stykač nebo relé v rozvaděči, zajišťuje, že váš bazénový systém bude vždy chráněn před chodem na sucho. Tímto způsobem průtoková klapka nejenže chrání vaše zařízení, ale také přispívá k udržení optimálního stavu a funkčnosti vašeho bazénu.

Investice do průtokové klapky znamená investici do bezpečnosti a udržitelnosti vašeho bazénu. S její pomocí lze efektivně předcházet nákladným opravám a prodloužit životnost bazénových technologií. Tato klapka představuje inteligentní a praktické řešení pro každého, kdo si cení bezpečnosti, spolehlivosti a dlouhodobé ochrany svého bazénového zařízení.

Doplňkové parametry

Kategorie: PVC průměr 50mm
Hmotnost: 0.2 kg
Značka: HANSCRAFT

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: