MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml

MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml

Pouze pro omezený počet zákazníků je zde MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml od oblíbené společnosti MOVIt Energy s.r.o.. SKU: 8594202100061 Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

Do obchodu
home

Doprava ZDARMA

pro objednávky nad pro objednávky nad 2000 Kč Kč

sync

Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up

Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart

Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis

Lipozomální technologie = nejúčinnější a nejrychlejší vstřebávání! Lipozomální vitamín C má v porovnání s jinými formami vyšší vstřebatelnost. Je to dáno tím, že tekutý vitamín C je obalen fosfolipidovými nanobublinkami tzv. lipozomy. Lipozomální obal chrání vitamín C před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Vitamín C je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky své tekuté formě je velmi dobře vstřebatelný, až ve dvacet krát větších dávkách než vitamín C, np. ve formě tablet. Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, současně přispívá k normální tvorbě kolagenu a chrupavek. Jako antioxidant podporuje imunitní systém a chrání buňky před oxidativním stresem. Snižuje míru únavy a vyčerpání. Podporuje vstřebávání železa. Dávkování: 10 ml denně. Před použitím protřepat. Doporučujeme rozředit ve 200 ml vody. Případná usazenina je přirozeného původu a nemá vliv na kvalitu výrobku. V denní dávce 10 ml: kyselina L-askorbová (vitamín C) 1000 mg 1250% referenční hodnota příjmu Složení: čištěná voda, kyselina L-askorbová (Vitamín C), emulgátor (slunečnicový lecitin), konzervační látka (sorban draselný) Upozornění: není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomeňte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organismu a dobrou kondici. Skladování: ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření skladovat v chladničce a spotřebujte do 1 měsíce. Chraňte před přímým slunečním světlem. Minimální trvanlivost: do data uvedeného na obalu. Výrobce: Movit Energy s.r.o., Pobřežní 249/46, 18600 Praha - www.movitenergy.cz Doplněk stravy čištěná voda, kyselina L-askorbová (Vitamín C), emulgátor (slunečnicový lecitin), konzervační látka (sorban draselný) MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml od firmy MOVIt Energy s.r.o. - tento artikl je v tento okamžik za bombastickou cenu 399 Kč. Ceny jsou tento týden stlačené na minimum. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Další parametry MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml

  • Název: MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml
  • Výrobce: MOVIt Energy s.r.o.
  • EAN: 8594202100061
  • Cena: 399 Kč

Podobné produkty

MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml

Další produkty od výrobce

MOVIt Energy s.r.o.

MOVit Energy Lipozomální Vitamín C 1000 mg Premium 250 ml od oblíbeného výrobce MOVIt Energy s.r.o. - tento hit můžete pořídit za perfektní cenu 399 Kč. Poskytujeme vám příjemný nákup z vašeho počítače, tabletu či smartphonu. Pro objednávku nad pro objednávky nad 2000 Kč Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Už se těšíte na svoji objednávku?

Výrobce nabízí špičkové produkty ve svém oboru. Podívat se na všechny výrobky značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Doprava zdarma při nákupu nad [afc field=doprava-zdarma] Kč
  • Osobní odběr v ALBE - Zdarma
  • Zásilkovna na pobočku - Zdarma
  • Zásilkovna - 99 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky - 99 Kč
Platba

  • Dobírka - 35 Kč
  • Online platba kartou - zdarma
  • Převodem na účet - zdarma
  • Benefity - zdarma